• KËTO JANË GRATË E VËLLEZËRVE MZIU, KY E KA MË TË BUKURËN (FOTO)

KËTO JANË GRATË E VËLLEZËRVE MZIU, KY E KA MË TË BUKURËN (FOTO)

Ata janë vëllezërit më të famshëm në Kosovë.

Fjala është për vëllezërit Mziu të cilët njihen për muzikën që e bëjnë si në klipe ashtu dhe në dasma e ahengje të ndryshme familjare transmeton Gazeta NewBorn.

Ata kanë qenë të ftuarit e radhës në emisioni e radhës. Mirëpo, gjatë xhirimit të bisedës, ata janë përballë me një befasi.

Vëllezërve u kanë hyrë gratë e tyre në emission duke jau bërë një surprizë të këndshme.

Ju që nuk i njiheni, këto janë gratë e tyre

Receta të ngjajshme...