• Pulë e freskët me perime

Pulë e freskët me perime

35 min 2 servime

Përbërësit:

  • 2 lugë vajë
  • 300 gram gjoks pule (copëtuar në copa)
  • 1 qepë
  • 1 specë jeshil
  • 1⁄2 specë i kuq
  • 1 domate
  • 1 lugë çaji kripë
  • 1 lugë çaji biber të zi
  • 1 lugë çaji biber
  • 1 lugë çaji nane i tharë

Përgatitja:

Hidhni 2 lugë vajë në tavë dhe shtoni 300 gramë pulë të copëtuar në krye, mbi nxehtësinë e lartë.

Shtoni 1 qepë të copëtuar në pulën e gatuar dhe vazhdon të piqet.

Shtoni specin e gjelbër të copëtuar dhe specin gjysmë të copëtuar.

Hidhni 1 domate me copa në tavë.

Pasi të keni pak ujë, shtoni një lugë çaji kripë, biber, paprika dhe nane të thatë dhe përzieni mirë.

Pasi të jetë gatuar, hiqeni pulën tuaj nga shporeti dhe shërbejeni.

Receta të ngjajshme...